Burdur Bucak Haber - Yusuf Erdoğdu'dan Çiftçiler İçin Dikkat Çeken Projeler

MHP Bucak Belediye Başkan Adayı Yusuf Erdoğdu, Bucak'ın tarımsal kalkınmasına katkı sağlayacak "Çiftçi Destek" ve "Tarımla Millileşme" projelerini açıkladı.

MHP Bucak Belediye Başkan Adayı Yusuf Erdoğdu'dan "Çiftçi Destek" ve "Tarımla Millileşme" Projeleri

MHP Bucak Belediye Başkan Adayı Yusuf Erdoğdu, Bucak'ın tarımsal kalkınmasına katkı sağlayacak iki önemli projeyi açıkladı. Erdoğdu, "Çiftçi Destek" ve "Tarımla Millileşme" projeleriyle atalarımızdan miras kalan bakliyat gibi tohumların özünü ve kalitesini korurken çoğaltmayı hedeflediğini söyledi.

Çiftçi Destek Projesi kapsamında, Bucak'ta yaşayan çiftçilere tohum, gübre ve fidan gibi tarımsal girdilerde destek sağlanacağını belirten Yusuf Erdoğdu, "Çiftçilerin modern tarım teknikleri konusunda eğitimi için çalışmalar yapılacak. Ayrıca tarımsal üretimde verimliliği artırmak için araştırma ve geliştirme çalışmaları desteklenecek. " dedi.

Tarımla Millileşme Projesi kapsamında, Bucak'ta atalarımızdan miras kalan bakliyat gibi tohumların özünü ve kalitesini korurken çoğaltılması için çalışmalar yapılacağının altını çizen Başkan Adayı Yusuf Erdoğdu, " Yerli ve milli tohumların kullanımı teşvik edilecek.
Bucak'ın tarımsal biyoçeşitliliği korunacak. " ifadelerini kullandı.

Yusuf ErdoğduçiftçiprojeTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.