Bucak

İlyas Delen, Kocaaliler için Ankara'da! Bakana projeleri aktardı

Kocaaliler Beldesi AK Parti Belediye Başkan Adayı İlyas Delen ve Burdur Milletvekili Mustafa Oğuz, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy'u ziyaret ederek beldenin kalkınmasına yönelik projeleri görüştüler.

İlyas Delen, Kocaaliler için Ankara'da! Bakana projeleri aktardı

Kocaaliler Beldesi AK Parti Belediye Başkan Adayı İlyas Delen ve Burdur Milletvekili Mustafa Oğuz, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy'u ziyaret ederek beldenin kalkınmasına yönelik önemli projeleri görüştüler.

Milyos Antik Kenti'nin turizme kazandırılması, Kocaaliler Karşıyaka mahallesindeki su sarnıcının restore edilmesi ve kırsal turizm destinasyonu projeleri görüşülen ana başlıklar arasındaydı.

Başkan Adayı İlyas Delen, "Sosyal ve Kültürel anlamda örnek belediyecilik" vizyonuyla yola çıktıklarını ve bu kapsamda önemli projelere imza atacaklarını vurguladı. Milyos Antik Kenti'nin bölge turizmine kazandırılması ve restore çalışmalarıyla Kocaaliler'in tarihi ve kültürel mirasının korunacağını dile getirdi.

Görüşmede, beldenin sosyal ve kültürel kalkınması için hayati önem taşıyan projeler ele alındı. Bu projeler arasında:

Milyos Antik Kenti'nin bölge turizmine kazandırılması: Tarihi M.Ö. 3. yüzyıla kadar uzanan Milyos Antik Kenti, Kocaaliler'in en önemli tarihi ve turistik değerlerinden biri. Bölgenin turizm potansiyelini önemli ölçüde artıracak olan bu projenin hayata geçirilmesi için Bakan Ersoy'dan destek talep edildi.

Kocaaliler Karşıyaka Mahallesi'nde bulunan su sarnıcının restore edilmesi: Tarihi 13. yüzyıla ait olan sarnıcın restorasyonu beldenin tarihi ve kültürel mirasına katkı sağlayacak ve aynı zamanda turistik bir cazibe merkezi haline gelecek.

Beldenin ekonomik kalkınmasına katkı sağlayacak kırsal turizm destinasyonu projeleri: Kocaaliler'in doğal güzellikleri ve tarihi dokusu, kırsal turizm için ideal bir ortam sunuyor. Bu projeler ile beldenin ekonomisinin canlanması ve yeni iş imkanlarının yaratılması hedefleniyor.

Bakan Ersoy, Kocaaliler için hazırlanan projeleri ilgiyle dinledi ve projelerin beldenin kalkınmasına önemli katkılar sağlayacağına inandığını ifade etti. Ersoy, projelerin hayata geçirilmesi için gerekli desteği vermeye hazır olduğunu da sözlerine ekledi.

Belediye Başkan Adayı İlyas Delen yaptığı açıklamada, "Beldemizi sosyal ve kültürel anlamda ayağa kaldıracak projelerimize destek veren Sayın Bakanımıza ve Milletvekillerimize teşekkür ediyorum. Tüm çabamız, gayretimiz beldemiz için." dedi.

Yorumlar

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış

Yorum Yaz

İlgili Haberler

Artık ilçeye gitmek yok! ATM kolaylık sağlayacak
Bucak

Artık ilçeye gitmek yok! ATM kolaylık sağlayacak

Burdur'un Bucak ilçesine bağlı Kocaaliler beldesine Ziraat Bankası ATM'si kazandırıldı. Vatandaşlar artık bankacılık işlemlerini ilçeye gitmeden kolaylıkla yapabilecek.

Başkan Delen'in oğlu Asil Yılmaz dünyaya geldi
Bucak

Başkan Delen'in oğlu Asil Yılmaz dünyaya geldi

Kocaaliler Beldesi Belediye Başkanı İlyas Delen ve eşi, oğullarının dünyaya gelişinin mutluluğunu yaşıyor.

Kocaaliler'in En Genç Belediye Başkanı İlyas Delen Göreve Hazır
Burdur

Kocaaliler'in En Genç Belediye Başkanı İlyas Delen Göreve Hazır

Burdur'un Bucak ilçesine bağlı Kocaaliler Beldesinde seçimi kazanarak Melli'nin en genç belediye başkanı seçilen İlyas Delen, mazbatasını aldı.

İlyas Delen, Kocaaliler'de Belediye Başkanı Oldu!
Burdur

İlyas Delen, Kocaaliler'de Belediye Başkanı Oldu!

Burdur'un Bucak ilçesine bağlı Kocaaliler Beldesinde seçim tamamlandı. Sandıklardaki oyların sayımıyla yeni belediye başkanı İlyas Delen oldu.

Kocaaliler İçin Çalışmalar Günden Güne Artacak!
Bucak

Kocaaliler İçin Çalışmalar Günden Güne Artacak!

AK Parti Burdur Milletvekilleri Mustafa Oğuz ve Adem Korkmaz, Burdur'un Bucak ilçesine bağlı Kocaaliler Beldesi'nde hizmete giren 112 Acil Yardım İstasyonu'nda açıklamada bulundular.

İlyas Delen Kocaaliler'e Müjdeli Haberi verdi
Bucak

İlyas Delen Kocaaliler'e Müjdeli Haberi verdi

Burdur Bucak AK Parti Kocaaliler Belediye Başkan Adayı İlyas Delen, Kocaaliler için 2024 yatırım programına A2 tipi 112 Acil Sağlık Hizmetleri istasyonu yapılacağını müjdeledi.