Trafik ekipleri trafik haftasında eğitim veriyor!

Burdur Valiliği'ne bağlı İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme ve Büro Amirliği tarafından Gölhisar Zübeyde Hanım Anaokulu öğrencilerine Karayolu Trafik Haftası etkinlikleri kapsamında trafik eğitimi verildi.

Burdur Valiliği'nden yapılan açıklamaya göre, İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme ve Büro Amirliği tarafından Gölhisar Zübeyde Hanım Anaokulu öğrencilerine Karayolu Trafik Haftası etkinlikleri kapsamında trafik eğitimi verildi.

Eğitimde öğrencilere temel trafik bilgisi, trafik kuralları ve trafik güvenliğine yönelik farkındalık konularında bilgiler verildi. Ayrıca öğrencilere boyama kitabı ve kırmızı düdük hediyeleri de dağıtıldı.

Trafik haftası etkinlikleri kapsamında sorumluluk bölgemizde bulunan okullarda öğrenim gören toplam (420) öğrenciye, Trafik Eğitim Parkında ve Okullarda trafik güvenliğine yönelik bilgilendirme eğitimi verilmiştir.

trafik haftasıtrafiktrafik eğitimiöğrencilerTürkiyeBurdur

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.