Mahalle Muhtarları Bucak İçin Bir Arada!

Bucak'ta mahalle muhtarları bir araya gelerek birlik ve beraberlik mesajı verdiler. Muhtarlar, ilçenin kalkınması ve gelişmesi için birlikte çalışacaklarını ve her zaman halkın yanında olacaklarını ifade ettiler.

Bucak'tan Birlik Beraberlik Mesajı!

Bucak ilçesindeki mahalle muhtarları bir araya gelerek birlik ve beraberlik mesajı verdiler. Muhtarlar, ilçenin kalkınması ve gelişmesi için birlikte çalışacaklarını ve her zaman halkın yanında olacaklarını ifade ettiler.

Toplantıda konuşan Bucak Mütevelli Heyeti Üyesi Karayvatlar Mahallesi Muhtarı Mehmet Ergit, "Bucak'ın tüm mahalle muhtarları olarak bir araya gelerek birlik ve beraberlik mesajı vermek istedik. Bizler, bu ilçenin muhtarları olarak her zaman halkımızın yanında olacağız. İlçemizin kalkınması ve gelişmesi için birlikte çalışacağız. Bu konuda hiçbir ayrımcılık yapmadan, her mahalleye eşit hizmet götürmek için çaba sarf edeceğiz" dedi.

31 Mart yerel seçim sonuçlarının da Bucak için hayırlı olmasını temenni eden Muhtar Mehmet Ergit, " Acısıyla tatlısıyla muhtarlık başta olmak üzere yerel yönetimler için seçim tamamlandı. Seçimlerde kazanarak seçilen mahalle muhtarlarımızı tebrik ediyor, yeni seçilen Bucak Belediye Başkanımız Hülya Gümüş'e de yeni görevinin hayırlı olmasını diliyorum. " ifadelerini kullandı.

mahalle muhtarlarıBucak Mahalle MuhtarlarıbirlikberaberlikTürkiyeBurdur

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.