Karbeyaz’da Konuşma ve Dil Bozuklukları İçin Çözüm

Burdur'un Bucak ilçesinde hizmet veren Karbeyaz Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi'nde dil ve konuşma terapisti görev almaya başladı.

Burdur'un Bucak ilçesinde hizmet veren Karbeyaz Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi'nde dil ve konuşma terapisti görev almaya başladı.

On Dokuz Mayıs Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi mezunu Dil ve Konuşma Terapisti Ümmühan ŞİMŞEK, Karbeyaz Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi'nde konuşma ve dil bozuklukları yaşayan bireylere özel terapi hizmeti sunuyor.

Dil ve Konuşma Terapisi Çalışma Alanları

Konuşma sesi bozuklukları

Akıcılık bozuklukları

Kekemelik

Hızlı konuşma

Artikülasyon bozuklukları

Gecikmiş dil ve konuşma

Otizm

Ses terapisi

İşitme engelliler için dil & konuşma

Afazi, Apraksi ve Dizartri'de dil & konuşma

Dudak&damak yarığına bağlı konuşma problemleri için yardımcı olur.

Karbeyaz Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi, dil ve konuşma terapisi hizmetiyle, konuşma ve dil bozuklukları yaşayan bireylerin iletişim becerilerini geliştirmelerine ve yaşam kalitelerini yükseltmelerine yardımcı oluyor.

Karbeyaz Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi'ne ulaşarak dil ve konuşma terapisi hakkında detaylı bilgi edinebilir ve randevu alabilirsiniz.

irtibat tel 0505 888 6610

Karbeyaz Özel Eğitim ve Rehabilitasyon MerkezidilkonuşmaterapistTürkiyeBurdur

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.