Hasan Yalçın Meçikoğlu Teke Yöresi 9. Tarım, Hayvancılık, Tarım Teknolojileri ve Yem Fuarı açılışında

Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Yalçın Meçikoğlu, Burdur Teke Yöresi 9. Tarım, Hayvancılık, Tarım Teknolojileri ve Yem Fuarı'nın açılış törenine katıldı.

Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Yalçın Meçikoğlu, Burdur Teke Yöresi 9. Tarım, Hayvancılık, Tarım Teknolojileri ve Yem Fuarı'nın açılış törenine katıldı.

Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Yalçın Meçikoğlu, Burdur Teke Yöresi 9. Tarım, Hayvancılık, Tarım Teknolojileri ve Yem Fuarı'nın açılış törenine katılarak bölge çiftçilerinin ve tarım sektörünün önemine vurgu yapan başkan Meçikoğlu standları ziyaret ederek fuarın tüm üye ve üreticilerine hayırlı olması temennilerini iletti.

Fuar, çiftçilerin ihtiyaçlarını karşılayacak ekipman, teknoloji, ürün ve bilginin sergilendiği bir platform oluşturuyor.

Burdur ve çevresinin yanı sıra ülke genelinden de sektörün önde gelen firmalarının ve markalarının katıldığı fuar, 02-05 Mayıs tarihleri arasında ziyaretçilere açık olacak

Hasan Yalçın MeçikoğlutarımfuaraçılışTürkiyeBurdur

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.