Burdur Bucak Haber - Bucak'ta 12 Mart Coşkuyla Kutlandı

Bucak Anadolu Lisesi tarafından düzenlenen 12 Mart İstiklal Marşı'nın kabulü programında kompozisyon ve şiir yarışmaları, ödül töreni ve "İstiklal Ateşi" adlı oratoryo gösterisi gerçekleşti.

Burdur'un Bucak ilçesinde 12 Mart İstiklal Marşının kabulü dolayısıyla, Bucak Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencileri tarafından program düzenlendi.

Bucak İlçe Kaymakamı Bayram Gale, Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal, Bucak Cumhuriyet Başsavcısı Sefa Aygün, Bucak İlçe Mili Eğitim Müdürü Hakan Camcıoğlu, Bucak İlçe Jandarma Komutanı Teğmen Alperen Çatlı, Bucak İlçe Emniyet Müdürü Özkan Büyükyılmaz, okul ve kurum müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Program saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasının akabinde başladı. Açılış konuşmasını yapmak üzere Bucak Anadolu lisesi Müdürü İlker Oflaz sahneye çıktı. Bucak Anadolu Lisesi Müdürü İlker Oflaz’ın Açılış Konuşmasının ardından, Bucak’ta kompozisyon yarışmasında derece giren ve birinci olan Bucak Mehmet Cadıl Anadolu Lisesi öğrencisi Hasan Aydın, dereceye giren kompozisyonunu okudu.

Programın devamında, Bucak’ta düzenlenen şiir yarışmasında dereceye giren ve birinci olan Bucak Boğazköy Ortaokulu öğrencisi Ramazan Miraç Sağdıç şiirini okudu. Şiir ve Kompozisyonların okunmasının ardından, ilçede düzenlenen kompozisyon, şiir ve resim yarışmalarında derece giren öğrenciler ödüllerini aldılar.

Bucak Anadolu Lisesi öğrencilerinin hazırlamış olduğu ''İstiklal Ateşi'' adlı oratoryo gösterisi sahnelendi ve program sonlandı.

12 Martİstiklal Marşının KabulüoratoryoBucak Anadolu LisesiTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.