Köy - Koop seçim sonuçları! İşte seçilen Başkan

Yarıköy Muhtarı Muzaffer Macit, en yüksek oyu alarak Köy-Koop Burdur Birliği'nde yapılan seçimli olağan genel kurul toplantısında başkan seçildi.

Köy - Koop seçim sonuçları! İşte seçilen Başkan

Köy-Koop Burdur Birliği'nde yapılan seçimli olağan genel kurul toplantısı sona erdi ve yeni başkan seçildi. Yarıköy Muhtarı Muzaffer Macit, en yüksek oyu alarak Köy-Koop Burdur Birliği Başkanı oldu.

KÖY-KOOP SEÇİM SONUÇLARI

Burdur Ticaret ve Sanayi Konferans Salonu'nda bugün (27 Haziran 2024 Perşembe) yapılan genel kurulda Divan Başkanlığını Köy-Koop Merkez Birliği Genel Başkanı Eray Çiçek yaptı. Seçim sonuçları ise şu şekilde açıklandı:

Muzaffer Macit (Yarıköy Muhtarı): 195 oy

Osman Bütüner (Önceki Dönem Başkan): 132 oy

Zeki Tanrıöver: 71 oy

YENİ BAŞKAN MUZAFFER MACİT

Yarıköy Muhtarı Muzaffer Macit, aldığı 195 oy ile en yüksek oyu alarak Köy-Koop Burdur Birliği Başkanı seçildi. Muzaffer Macit'in başkan seçilmesi, üyeler arasında büyük bir sevinçle karşılandı. Macit, birlik üyelerine teşekkür ederek, Köy-Koop Burdur Birliği’ni daha ileriye taşımak için çalışacağını belirtti.

"HEP BİRLİKTE ÇALIŞACAĞIZ"

Divan Başkanlığını yapan Köy-Koop Merkez Birliği Genel Başkanı Eray Çiçek, yeni yönetim kurulunun hayırlı olmasını dileyerek, seçim sonuçlarının Birlik için olumlu bir dönemin başlangıcı olmasını temenni etti. Çiçek, “Muzaffer Macit ve yeni yönetim kuruluna başarılar diliyorum. Birliğin güçlenmesi ve daha iyi hizmetler sunması için hep birlikte çalışacağız.” dedi.

Yorumlar

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış

Yorum Yaz

İlgili Haberler

Burdur Valisi, PTT'nin 184. yıl dönümünü kutladı
Burdur

Burdur Valisi, PTT'nin 184. yıl dönümünü kutladı

PTT'nin 184. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla, Burdur Valisi Tülay Baydar Bilgihan, PTT Başmüdürü Mustafa Ölmez ve ekibini kabul ederek kamu hizmetindeki başarılarını vurguladı. Detaylar için hemen tıklayın!

 Çeltikçi'de içme suyu hatları yenileme çalışmaları başladı
Çeltikçi

Çeltikçi'de içme suyu hatları yenileme çalışmaları başladı

Çeltikçi Belediye Başkanı Ramazan Ezin, içme suyu hatlarının yenileme çalışmalarına ilişkin önemli bilgiler paylaştı. Detaylar haberimizde...

Bucak, Ağlasun ve Gölhisar 'da eğitim yatırımları ihaleye çıkılacak
Bucak

Bucak, Ağlasun ve Gölhisar 'da eğitim yatırımları ihaleye çıkılacak

Burdur’un ilçelerine yeni eğitim yatırımları! Bucak, Ağlasun ve Gölhisar için ihaleye çıkılacak AK Parti Burdur Milletvekili Mustafa Oğuz, Bucak, Ağlasun ve Gölhisar ilçelerine önemli eğitim yatırımlarının müjdesini verdi. Yeni okul projeleri ihale aşamasında, bölgedeki eğitim altyapısı güçleniyor.

BUTSO Eğitimleri sürdürüyor  Dış Ticaret İstihbaratı Eğitimi yapıldı
Burdur

BUTSO Eğitimleri sürdürüyor Dış Ticaret İstihbaratı Eğitimi yapıldı

BUTSO'da Dış Ticaret İstihbaratı Eğitimi Burdur Ticaret ve Sanayi Odası’nda devam eden "Dış Ticarette İstihbarat Eğitimi" programında uzman Hakan Akın, ihracat stratejileri ve pazar analizi yöntemlerini paylaştı.

Burdur Çeltikçi'de İçme  Suyu Hatları Yenileniyor
Çeltikçi

Burdur Çeltikçi'de İçme Suyu Hatları Yenileniyor

Çeltikçi'de İçme Suyu Hatları Yenileniyor! Ramazan Ezin duyurdu Çeltikçi Belediye Başkanı Ramazan Ezin, içme suyu hatlarının yenileme çalışmalarına ilişkin önemli bilgiler paylaştı. Detaylar haberimizde...

Bayram Gale başkanlığında muhtarlarla hizmetler değerlendirildi
Bucak

Bayram Gale başkanlığında muhtarlarla hizmetler değerlendirildi

Burdur'un Bucak ilçesinde 2024 yılı Köylere Hizmet Götürme Birliği ikinci dönem olağan toplantısı gerçekleştirildi.