Burdur Haber - Burdur'da AK Parti rüzgarı

AK Parti Burdur İl Başkanlığı, Burdur merkezi, ilçeleri ve beldelerindeki belediye başkan adaylarını tanıttığı coşkulu bir tören düzenledi. Törene AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hasan Basri Yalçın da katıldı.

Burdur Haber - Burdur'da AK Parti rüzgarı

AK Parti Burdur İl Başkanlığı, Burdur'un merkezi, ilçeleri ve beldelerindeki belediye başkan adaylarını tanıttığı bir toplantı düzenledi. Törene AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hasan Basri Yalçın'ın katılımıyla MAKÜ Konferans Salonu'nda gerçekleştirilen bir törenle başlandı.

Törende, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından AK Parti Burdur İl Başkanı Mustafa Özboyacı, Burdur Belediye Başkan Adayı Mehmet Şimşek ve Genel Başkan Yardımcısı Hasan Basri Yalçın konuşma yaptılar. Konuşmaların ardından, Burdur merkez, ilçe ve belde belediye başkan adayları tek tek açıklanarak kamuoyuna duyuruldu.

Genel Başkan Yardımcısı Yalçın, yaptığı konuşmada, AK Parti'nin aday tanıtım toplantılarının coşkulu ve şölen havasında geçtiğini belirterek, "Şehirlerimizi algı belediyeciliğinden kurtarıp, gerçek belediyecilikle tanıştırmak için var gücümüzle çalışıyoruz. 31 Mart'a kadar gelmeyene gideceğiz, küskünü barıştıracağız, sevmeyeni sevdireceğiz." dedi.

Yalçın, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğindeki çalışmalara vurgu yaparak, ülkeye önemli hizmetler yapıldığını ifade etti. Ayrıca, dünya genelinde yaşanan insanlık dramlarına karşı Erdoğan'ın her zaman ses çıkardığını ve Türkiye'nin bu konuda duyarlı bir politika izlediğini söyledi.

Öte yandan, AK Parti Burdur Belediye Başkan Adayı Mehmet Şimşek, kentin ekonomisini canlandıracaklarını ve iş imkanlarını artıracak adımlar atacaklarını belirterek, yerel esnafı destekleyeceklerini ve şehre yeni yatırımları çekecek politikaları hayata geçireceklerini ifade etti.

AK Parti’nin Burdur merkez, ilçe ve belde belediye başkan adayları şu şekilde sıralandı

“Burdur Belediye Başkan Adayı Mehmet Şimşek, Ağlasun Belediye Başkan Adayı Ali Ulusoy, Altınyayla Belediye Başkan Adayı Ahmet Serttaş, Bucak Belediye Başkan Adayı Emrullah Ünal, Çavdır Belediye Başkan Adayı Adem Göçer, Çeltikçi Belediye Başkan Adayı Ahmet Ali Akyel, Gölhisar Belediye Başkan Adayı İbrahim Sertbaş, Karamanlı Belediye Başkan Adayı Fatih Selimoğlu, Kemer Belediye Başkan Adayı İsmail Asan, Tefenni Belediye Başkan Adayı Onur Çelik, Yeşilova Belediye Başkan Adayı Nuri Özbek, Kızılkaya Belediye Başkan Adayı Abdurrahman Karaboğa, Kocaaliler Belediye Başkan Adayı İlyas Delen, Söğüt Belediye Başkan Adayı Yusuf Akkaya ve Yusufça Belediye Başkan Adayı Ali Coşkun”Burdur Haber - Burdur'da AK Parti rüzgarı

Yorumlar

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış

Yorum Yaz

İlgili Haberler

Burdur İli Çavdır İlçe Entegre Hastanesinde çalışmalar süratle devam ediyor
Çavdır

Burdur İli Çavdır İlçe Entegre Hastanesinde çalışmalar süratle devam ediyor

Burdur İli Çavdır İlçe Entegre Hastanesinde çalışmalar süratle devam ediyor AK Parti Burdur İl Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada, Çavdır ilçemize yapımına başlanan 10 yataklı ilçe entegre hastanesindeki çalışmaların hızla devam ettiği müjdesi verildi.

AK Parti Burdur İl Başkanı Mustafa Özboyacı'nın 31 Mart Seçimleri Değerlendirmesi
Burdur

AK Parti Burdur İl Başkanı Mustafa Özboyacı'nın 31 Mart Seçimleri Değerlendirmesi

Burdur İl Başkanı Mustafa Özboyacı, seçim sonuçlarına göre belediye meclisleri ve il genel meclislerinde Cumhur İttifakı ruhuna uygun bir işbirliği sağlanamadığını belirtti.

Gölhisar Ak Parti  Meclis Üyesi Adayı Sultan Karagöz 'den Kınama
Gölhisar

Gölhisar Ak Parti Meclis Üyesi Adayı Sultan Karagöz 'den Kınama

Geçtiğimiz günlerde Gölhisar ilçesi Yusufça Beldesinde gerçekleşen Milliyetçi Hareket Partisi aday tanıtım toplantısında şahsıma ev hanımlığım dolayısıyla küçültücü ifadelerde bulunan İl Genel Meclis Üyesi ikinci sıra adayı Ahmet Çelik’i esefle kınıyorum.

Burdur Bucak Haber - AK Parti Bucak Seçim Koordinasyon Merkezi Açıldı
Bucak

Burdur Bucak Haber - AK Parti Bucak Seçim Koordinasyon Merkezi Açıldı

AK Parti Bucak İlçe Başkanlığı, yaklaşan yerel seçimler için 'Seçim Koordinasyon Merkezi'ni coşkulu bir törenle açtı. Belediye Başkan Adayı Emrullah Ünal'ın önemli mesajlarını ve hedeflerini paylaştı.

Burdur Ağlasun Haber - Ağlasun'da AK Parti Belediye Meclisi Üyesi ve İl Genel Meclisi Üyesi Adayları Belli Oldu
Ağlasun

Burdur Ağlasun Haber - Ağlasun'da AK Parti Belediye Meclisi Üyesi ve İl Genel Meclisi Üyesi Adayları Belli Oldu

AK Parti Ağlasun Belediye Başkanı Ali Ulusoy'un adaylığının ardından, belediye meclisi üyesi ve il genel meclisi üyesi adayları da belli oldu. İşte AK Parti'nin Ağlasun Belediye meclis ve il genel meclis üye adayları listesi...

Burdur Karamanlı Haber - Karamanlı AK Parti'de Görev Değişikliği
Karamanlı

Burdur Karamanlı Haber - Karamanlı AK Parti'de Görev Değişikliği

Karamanlı AK Parti İlçe Başkanlığı'nda görev değişimi gerçekleşti. Yeni ilçe başkanı olarak İsmail Çalışkan atandı. Görevi devreden Mehmet Akkaya'ya da teşekkür edildi.