Antalya Halk İndirim Kart ' ı Geliyor

Köksal Selçuk, HALK İNDİRİM KARTI adındaki indirim kartının Halk’a iyi geleceğini ve anlaşmalı yerlerde yapılan alışverişlerde indirim kullanılacağını söyledi.

Antalya Halk İndirim Kart ' ı  Geliyor

Yeşilçam Medya A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Dr.Köksal Selçuk, Halk İndirim Kartı ile ilgili açıklamalarda bulundu. Gelen Zamlardan sonra halkın geçinmekte zorlandığını söyleyen Köksal Selçuk, HALK İNDİRİM KARTI adındaki indirim kartının Halk’a iyi geleceğini ve anlaşmalı yerlerde yapılan alışverişlerde indirim kullanılacağını söyledi.
içme, giyim, hatta akaryakıt olmak üzere sözleşmeler yaptık. Vatandaş indirimlerden faydalandı. firmalar şirketler ve esnaflarla olan sözleşmelerimiz bitti. Günümüzde artık yeme içme, giyim, akaryakıt ve temel ihtiyaçlara her gün yeni zamlar gelince HALK İNDİRİM KARTI çıkarmanın zorunlu olduğunu düşünerek yeniden anlaşma yaptığımız yerlerle, tekrar sözleşme yenilemeye başlıyoruz. Bu yeni HALK İNDİRİM KART ile Antalya halkımız indirimlerden faydalanacak. Halkımız Aldığı kartı 2 yıl kullanabilecek. Ayrıca kart kişiye özel olacak” dedi. Ayrıca HALK İNDİRİM KARTI’nın örnek görselleri de paylaşılarak, belediye başkan adaylarına da kartın takdim edileceği belirtildi.

Yorumlar

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış

Yorum Yaz

İlgili Haberler

Antalya'dan Bucak Lider Reklama ödül
Bucak

Antalya'dan Bucak Lider Reklama ödül

27 Mayıs akşamı Atatürk Kültür Merkezi'nde (AKM) gerçekleştirilen 22. Türkiye'ye Önem Katanlar Ödül Töreni, muhteşem bir atmosferde gerçekleşti.

Antalya Burdur karayolu üzerinde kaza
Burdur

Antalya Burdur karayolu üzerinde kaza

Antalya Burdur karayolu üzerinde meydana gelen trafik kazasında sürücü ve yolcu yaralandı. Detaylar haberimizde...

Burdur- Antalya Karayolunda Refüj Kazası!
Burdur

Burdur- Antalya Karayolunda Refüj Kazası!

Burdur-Antalya karayolunda seyir halindeyken sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu refüje çıkarak elektrik direğini deviren ticari araç sürücüsü yaralandı.

Burdurlu Önder Çakır Antalya'da  Trafikteki kavgada canından oldu!
Burdur

Burdurlu Önder Çakır Antalya'da Trafikteki kavgada canından oldu!

Antalya'da Eşi Kızının gözü önünde öldürüldü.

Burdur Haber - Bucak'tan Burdur'a Gidiyordu, Takla Attı Yaralandı
Bucak

Burdur Haber - Bucak'tan Burdur'a Gidiyordu, Takla Attı Yaralandı

Burdur'un Bucak ilçesinde yaşayan Fatma Arıcan'ı, jandarmaya bağışladığı ev ve arazisinin devir teslim töreninde plaket ve hediyelerle duygulandırdılar.

Burdur Bucak Haber - Bucak'ta Trafik Kazası; Sürücü  Yaralandı
Bucak

Burdur Bucak Haber - Bucak'ta Trafik Kazası; Sürücü Yaralandı

Antalya Burdur karayolu üzerinde trafik kazası meydana geldi. Meydana gelen trafik kazasında araç sürücüsü yaralandı. Detaylar haberimizde...