Gümüş Teke Yöresi 9. Tarım, Hayvancılık, Tarım Teknolojileri ve Yem Fuarı Açılışında

Bucak Belediye Başkanı Hülya Gümüş, Burdur Teke Yöresi 9. Tarım, Hayvancılık, Tarım Teknolojileri ve Yem Fuarı'nın açılış törenine katıldı.

Bucak Belediye Başkanı Hülya Gümüş, Burdur Teke Yöresi 9. Tarım, Hayvancılık, Tarım Teknolojileri ve Yem Fuarı'nın açılış törenine katıldı.

Bucak Belediye Başkanı Hülya Gümüş, Burdur Teke Yöresi 9. Tarım, Hayvancılık, Tarım Teknolojileri ve Yem Fuarı'nın açılış törenine katılarak bölge çiftçilerinin ve tarım sektörünün önemine vurgu yaptı.

Fuar, çiftçilerin ihtiyaçlarını karşılayacak ekipman, teknoloji, ürün ve bilginin sergilendiği bir platform oluşturuyor.

Burdur ve çevresinin yanı sıra ülke genelinden de sektörün önde gelen firmalarının ve markalarının katıldığı fuar, 02-05 Mayıs tarihleri arasında ziyaretçilere açık olacak

Başkan Gümüş; ''Burdur Teke Yöresi 9. Tarım, Hayvancılık, Tarım Teknolojileri ve Yem Fuarı’nın” açılış törenine katıldık. Bölge çiftçimizin ihtiyaçlarını karşılayacak ekipman, teknoloji, ürün ve bilginin sergilenerek paylaşıldığı, Burdur ve çevresinin yanı sıra ülke genelinden de sektörünün önde gelen firma ve markaların katıldığı fuar 02-05 Mayıs tarihlerinde açık olacaktır.'' ifadelerini kullanarak fuar fotoğraflarını paylaştı.

Hülya GümüştarımfuarBucak Belediye BaşkanıTürkiyeBurdur

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.